تکنولوژی مواد غذایی
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب

علیرضا رحمن؛ محمد علایی؛ مانیا صالحی فر

دوره 22، شماره 1 ، اردیبهشت 1402، ، صفحه 67-80

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.360720.1354

چکیده
  در این پژوهش آرد دانه تاج‌خروس در چهار سطح 2.5، 5، 7.5 و 10 درصد به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون همبرگر تهیه شده از گوشت گوساله به‌کارگرفته شد و ویژگی‌های همبرگرهای تولیدی شامل ترکیبات شیمیایی، بافت، رنگ، افت پخت و ویژگی‌های حسی ارزیابی شدند. نتایج ارزیابی نشان داد که با افزایش سطح جایگزینی آرد دانه تاج‌خروس، مقدار پروتئین و خاکستر ...  بیشتر